BİNGÖL / MERKEZ - Sancak Ortaokulu

Nis

Okulumuzda Nisan ayı ÇEDES çalışmaları " Sevgi, dostluk, vefa " teması ile devam etti. Belde imamı ile işbirliği yapılarak seminer yapıldı. Çevre temizliği ve ağaç dikme faaliyeti yapıldı.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan coşku ile kutlandı.

Şbt

Satranç turnuvasına etkinliği kapsamında okulumuz ve il genelinde yapılan yarışmalara Beden Eğitimi Öğretmenimiz Onur AKBANA önderliğinde katılım sağlandı. Dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi. Katılım sağlayan öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

ŞUBAT AYI ÇEDES ÇALIŞMALARIMIZ...

Ock

OCAK AYI ÇEDES ÇALIŞMAMIZ

Ock

" Dilimizin Zenginlikleri Projesi"  kapsamında yaptığımız Aralık ayı çalışmalarımız.

Ara

Sancak Ortaokulu eğitim kadrosu olarak eğitim öğretim çalışmalarımızı ders dışı etkinliklerimizle tamamlıyoruz.

Ara

Okulumuzda düzenlediğimiz şiir yarışması sonucu dereceye giren öğrencilerimizi sinema etkinliği ile ödüllendirdik.

Ara

Okulumuzda duyarlılık eğitimi kapsamında Gazze  destek kermesi düzenlendi. Katılım sağlayan tüm veli, öğretmen, öğrenci ve Sancak beldesi halkına teşekkür ederiz.

Ara

İLİMİZ GENELİNDE YAPILAN DENEME SINAVI SONUCUNDA OKULUMUZDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ ÖDÜLLENDİRİLDİ